Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní náprava / C5 III
Svod
11.10.2018 18:58 - Re: Zadní náprava / C5 III
99
Svod napsal(a):
Levý brzdič je očištěný, vodící dráhy destiček taky, čepy namazané. Destičky zatím původní, takže to může dělat číhoš stále. Dnes se mi subjektivně zdálo kolo o něco chladnější, takže si to možná "sedá". To je ale jen pocit, teploměr s sebou nemám.
Každopádně opravný sady na brzdiče (frenkit) a nový destičky (ATE) objednaný, takže o víkendu vyměníme a uvidí se.

Ohledně zadku...

- Červeně označené silentbloky jsou nové.
- modře označené silentbloky budu měnit taktéž v sobotu (o vikendu jsem objednal ty Sasicy co psal PaM)
- Růžově označený šroub je perlička - Už jste ho někdo zkoušem měnit? )

Po víkendu přidám nějaké foto z výměny, respektive "samodomo" změřený odklon zadních kol po výměně modrých silentů - Nic jiného už snad ty kola do A dělat nemůže (nebo že by spodní uložení pístnice? No, nebudu strašit sám sebe...).

Myslete na mě až se s tím o víkendu budu mordovat


Ahojte,

tak se vracím s novým infem...

Na zadních brzdách jsem udělal repas pístků a gumiček kitem od FrenKitu + nové destičky. No podařilo se mi strhnout závit na odvzdušňováku pravého třmenu (Kupte si origo odvzdušňováky od ATE, Frenkit má jinej úhel na dosedacím kónusu). Takže sice převložkování pomohlo, ale nějak jsem tomu nevěřil a tak jsem radši dal nový brzdič. Brzda zkalibrovaná, kola se nehřejí, brzdí to všechno hezky.
Ohledně zadních kol do A... Udělal jsem komplet všechny silenty na zadku – viz obr.2. Všechno bylo děláno podle serviceboxu – utahovací momenty, utahovací polohy, atp... V neděli jsem vyrazil do Brna a po 100km koukám a zadky sjetý ještě víc dovnitř. Takže šupajdá na geo – seštelováním sbíhavosti zadku se na zadku srovnal i odklon, ale jen tak tak v tolerancích. Výpis z GEO v příloze. Mám to ještě řešit? – aneb může tam ještě vůbec bejt něco špatně?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator