Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: dojmy z STK
jruze
28.09.2018 21:26 - Re: dojmy z STK
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Jardo ty jedeš pecky, ještě dva příspěvky a odvezu auto do šrotu ohledně starého vzduchu v pneumatikách.
Ohledně té ručky bylo řečeno slabší účinek, ne skoro žádný, nebo že to je na vyhazov.
Malý orezlý proužek na kraji kotouče byl, nedivím se, bo auto stálo bez hnutí týden ve službě, kde 3x silně pršelo i s kroupama, no a nejsem profesionální závodník, abych jezdil brzda plyn, po tvojí projížďce, kdy jsi po startu neodbrzdil ručku a jízdě brzda plyn jsem přijel domů s čistými kotouči, akorát jsem uklízel asi 2 hoďky ten můj bordel v kufru, byl po brždění rozházenej po celém autě.
Než jsem od tebe odjížděl, konstatoval jsi, že mám auto v dobrém stavu, tak kde je chyba?
Jinak ručku používám z nutnosti asi 2x za den, vždy když ráno jedu do práce a z práce, kdy musím stát v dost velkém kopci, abych za sebou mohl zavřít, nebo otevřít bránu u baráku, kdyby nefungovala, měl bych po nové bráně a to by mě žena asi vykostila, dokonce fungují i rozjezdy do kopce, kdy je přibržděno asi na 2 vteřiny, ale ty mᚠručku u své X7 vyplou, tak jestly o tom víš , jinak ještě po koupi blbnul zadní pravý třmen, bral jsem od tebe, kotouče jsou dostatečně silné a rovné, destičky tam jsou nové pár měsíců, tak jsem snad udělal dost, aby ohledně ručky bylo vše v normě a jak jsem psal, používám jí několix denně a žádný problém jsem s ní nikdy neměl, asi tak.


Zdendo ta ručka má malou účinost a vzhledem k tomu že mᚠzaplou ručku se automaticky zabrzdí po každém zhasnutí motoru - kdyby jsi jel na STK sám tak by tě kvůli té ručce asi nepustili (i na mne měl připomínky = musí při zabrždění jít ručičky na 3. - u tebe pod 2. a válce se točily a kola také se všemi ostatními včetně mých dvou a naposled den před tebou jsem tam byl s 1. a i s jinými všechny po použití ručky vylétli z válců jinak ta ručka se vyleští během dvou rozjezdů. A neřekl jsem že mᚠšpatné auto ba naopak : jen slabší ručku,trochu ofuněnou trubku od turba(normální mají všechny) a mastnou nádrž. - na podvozku bez chyb.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator