Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
martinrx
18.08.2018 14:33 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
99
Rafmartin napsal(a):
Adaptivne tlmice maju vyssie verzie. Ja mam momentalne Comfortline a teda pruzinove, k tomu ergocomfort sedadla. Velmi podarena kombinacia ale C5 to ani zdaleka nie je. Velmi dobra je stabilita podvozku, auto perfektne sedi na ceste. Motoricky mam 2.0 tdi so 150k a to je na jazdenie osamelo ozaj dostatok. Tempomatova 130 krizom cez CR znamena 4,5 litra.

Passat není špatné auto, dokonce i ty CR diesely v posledních verzích vychytali a jsou příjemné na jízdu a celkem spolehlivé. I designově poslední model konečně zas vypadá jako pěkný kus auta....Jen ta pohádka o spotřebě 4.5 l při 130 na dálnici je docela úsměvná. Je dokonce možné, že to píše palubní počítač, ale ten je většinou u VW jen pro srandu.
nedávno byla pravda, že spotřeba u dvoulitrových dieselů v passatech byla průměrně o cca 0,5 l menší než v obdobných motorech v mondeu, c5 či avensisu atd... (podle spritmonitor)
Nikdo nechápal jak je to možné - Dnes už všichni víme čím to bylo a co to způsobilo.
Takže jestli už nepoužívají cinknutý soft, spotřeba bude podobná jako u jiných aut stejné kategorie a motorizace, což podle spritmonitor činí cca 5.5 až 6l na 100 km. A to není špatné.
Mimochodem spritmonitor ukazuje průměrku pro tento motor 5.98 l

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator