Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
risomas
16.08.2018 10:28 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Za?iato?n?k
Teraz mam zo servisu C4 1.6 hdi 72KW ako nahradne vozidlo. Interier vyzera dost zle zmojho pohladu to nema ako konkurovat golfu (mozno to je vybavou ale strasne plastove). Prvy den som sa s nim strasne bil. Snazil som sa jazdit ako s C5 co bola asi chyba lebo ten motor odspodu netiahne a neda sa s tym jazdit moc napohodu. Je to dost tvrde povedal by som tvrdsie ako moj stary focus. Motor treba tocit aspom na 2tis inak to ma strasny zvuk a vybracie. Vnutri je to male - mam tam 2 autosedacky (dopredu nejde dat lebo tam nie je isofix) a su dost natesno (na c5 si medzi este niekto sadne) a 0 miesta volneho pred sedackami.
Dnes uz bolo nase spoluzitie o nieco lepsie. Staci ho drzat viac podkrkom a uz ten dojem z jazdenia nebol taky zly.
Predtym som mal ako nahradne cactusa kde som tie lacne riesenia nejako ocakaval. Tu mi to pride ako uplne rovnake (jedine vyrazne zlepsenie je pristrojova doska a ovladanie)

Cez vikend som trosku pojazdil asi 500km. A uz mam lepsie dojmy. Take fajne auticko na primestske povozenie. Na dialnici to moc netaha ale do 130 je tam cekom dobra spotreba. Kufor je az prekvapivo velky (na ukor zadnych sedadiel).

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator