Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Řídící jednotka čerpadla aditivace
luta
02.08.2018 09:23 - Re: Řídící jednotka čerpadla aditivace
U??vate?
ok. a co by se stalo, pokud by si auto myslelo, ze vicko nebylo otevreno ? je vubec mozne aby snimac hlasil stale vicko zavreno, ikdyz ho sundam ? Ten snimac ma mit jen dva draty, takze pocitam ze je to neco primitivniho jako jazyckovy kontakt, ktery umi prestat fungovat vcelku spolehlive. Leda by se slepil a zustal slepen - coz se mi zda mirne nepravdepodobne. Casteji prestane spise spinat.

Chci to pro jistotu zitra promerit, protoze muj DS150E cinskej klon diagnostiky to vicko hlasi jako trvale zavreno, ale asi si zas u toho vykloubim krk, protoze je ta jednotka pod volantem a kabel kratkej Ovsem pokud RJ pozna, ze sem natankoval na zaklade informace z plovaku a zaroven nebylo odstraneno vicko nadrze -> chyba detekce vicka a zahlasi chybu, pak to co se snazim zkontrolovat je pouha chyba me diagnostiky.

Nasel jsem o tomto pouze jednu zminku na peugeot clubu, kde pisatel psal, ze tak koupil auto, ktere melo na tech snimacich magnety prilepene izolepou - skvelej tunning od neznameho servisu, takze to nedetekovalo otevreni nadrze a jezdil tak v klidu 40tis km, jen regenerace byly castejsi a horsi.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator