Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
Mikra
05.06.2018 17:31 - Re: Co nového chystá Citroen
99
Můžeme tady reptat jak chceme, ale dnes to takhle chodí ne jen v automotive. Prodává ten, kdo nabídne zákazníkovi nižší cenu. Citroen nedokázal stlačit cenu C5 a C6 dost nízko, aby tím oslovil masy. Přece jenom je to kus auta a chceme ho mít vybavený, takže je holt drahý. Zákazník si raději koupí stejně velkou Ochcáfku za míň než Francouze s poruchovou hydrou. Většina majitelů aut vychvaluje to svoje a 99% z nich nemá s hydrou zkušenosti. Jeden C5kař nepřesvědčí tisíc pružiňáků, navíc když to jejich auto je lacinější. A ještě na víc jsou na to laciný náhradní díly.
Citroen se zařadil do proudu a nabízí to co ostatní a za stejný peníze. A tím že občas něčím ozvláštní ty svý nudný krabice bez charizma, tak se docela prodávají.
"Hele mámo, má to gumový dveře, to nám soused nepoškrábe. To chci."
A proč ne? Zbytek je bez tak ve všech autech stejnej. 3 válce, start/stop, LED z venku a LED uvnitř ... Jako přes kopírák. Tak už zbývá jenom vybrat to nejdůležitější (barvu) a zaplatit. Co je komu po značce.
Luxusní, nebo výstřední, nebo jinak extrénmí auta s mizivým prodejem si holt v Citroenu dovolit nemůžou. Na to jsou moc slabí. Oni totiž už dlouhý roky neposilovali a tak mají všechno svalstvo ochablý. A teď, když k nám do poklidnýho evropskýho autoprůmyslu jedoucího setrvačností s předem rozdanýma kartama, naskočili soudruzi z Asie a nabídli nám živější vývoj aut, tak se to svalstvo dostalo jen do křeče a výkon nikde žádný. Po pár letech masáží se začínají probouzet, ale tenhle Šinkanzen je už za zatáčkou a tak ho asi nedoženou. Možná že na ně někde počká a tam je spolkne.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator