Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak funguje hydractive 3 / 3+
jruze
27.05.2018 12:13 - Re: Jak funguje hydractive 3 / 3+
U??vate?
del42sa napsal(a):
opět, hezká sebeironie od někoho jako jsi ty Slovo sebereflexe ti zřejmě vůbec nic neříká... nevadí.....

Mimochodem už podruhé ti píšu, že odpověď/vysvětlení jsem ti dávno napsal a víc s tebou nemíním ztácet čas

PS: z toho obrázku co jsi postnul je poměrně snadné pochopit (pro většinu lidí), jak vlastně ty ventily v BHI fungují a k čemu slouží. Rozhodně to není k potlačování náklonu, ale pouze ke změně světlé výšky.

a "prototip" se píše s tvrdým y


Nemᚠpravdu - to si ověří každý na svém autě s hydrou(pří dlouhém prudkém brzdění až do zastavení že bude mít předek podstatně vejš a následně klesne = po dobu brzdění do přední části hydraulického systému se ,,nějakým způsobem dostane větší tlak" - sice nevím kudy jinudy než přes ventyl v BHI ale prostě něco se snaží zamezit pokles př.nápravy a naopak snížit zadní část odpuštěním tlaku až do uvolnění brzdového pedálu - proto se stane že zadní náprava je níž(kvůli odtlakování-sníženému tlaku v okruhu) a následně po uvolnění brzdy se dorovná do správné polohy. toto si ověří každý sám na svém autě. Čímpak to asi může být ? A ano už podruhé si stojíš za blbostí a už podruhé ti píšu že ventyly v BHI slouží k vyrovnávání vejšky a to v jakékoly situaci kdy korektor zaznamená změnu = při brždění dochází vlivem setrvačnosti ke změně (předek dolů - zadek nahoru) a co jiného než ventily v BHI toto může udělat-vyrovnávat(aby k tomuto nedocházelo) ? Nebo co jiného v tomto případě vyrovná vliv setrvačnosti nebo že by na C5 s hydrou nepůsobyla setrvačnost (protože jinak to není možné a chovalo by se to jako jiná auta bez hydry kdy má auto zadek o půl metru vejš) Ale mᚠpravdu jako každej teoretik - já jsem praktik a na rozdíl od tebe vím jak to funguje v praxi. (a právě z těch obtázků je patrno že BHI a ventyly vněm reagují na změnu vešky ke které dochází vlivem setrvačnosti ale to už jsem psal)

A omlouvám se za pravopis = nejsme ve škole,nepíšeme diktát - jsme v technické části C5clubu a to i y určitě nezmění funkce systémů ale děkuji za upozornění.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator