Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak funguje hydractive 3 / 3+
jruze
26.05.2018 11:46 - Re: Jak funguje hydractive 3 / 3+
U??vate?
del42sa napsal(a):
Prestan laskave mentorovat po tom co mam a nemam v profilu je ti akorat kulove.

Add jruze: pak je zarazejici ze clovek s tak dlouhou praxi doted neni schopen pochopit, jak funguje system odpruzeni u aut, ktere sam opravuje....


A proto žádám zkušeného o vysvětlení jak funguje když k němu (předku a zadku vede po jedné trubičce do které pouští a upouští tlak po jednom ventilu umístěném v BHI pro každou nápravu o ostatní funkce se stará elektronika - buď mi to vyvra a vysvětli nebo mlč a neurážej.Já opravoval hydrauliku v době kdy jsi zřejmě chodil do základky od té doby princip zůstal jen se změnilo ovládání z mechanického na elektronické a přidali pár funkcí. Jak těžké je si obhájit svůj názor s vysvětlením jako jsem udělal já ? to ti tvé ego nedovolí (uznat že nemᚠpravdu)? Trochu ti to usnadním. .link. a .link.
Ještě že je tu pár takovíchto chytrých lidí kteří nás blbce dovedou opravit jinak by tu byla nuda (většina z nás a i já) se tímto baví - jediný kdo to odsere (omlouvám se za slovo ) je ALX a tomu se omlouvám. Ono v některých případech výroky těchto lidí v rámci ochrany a zbytečných nervů uživatelů je nutné.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator