jruze
|
26.05.2018 11:46 -
Re: Jak funguje hydractive 3 / 3+
|
|

|
del42sa napsal(a): Prestan laskave mentorovat  po tom co mam a nemam v profilu je ti akorat kulove.
Add jruze: pak je zarazejici ze clovek s tak dlouhou praxi doted neni schopen pochopit, jak funguje system odpruzeni u aut, ktere sam opravuje....
A proto ádám zkueného o vysvětlení jak funguje kdy k němu (předku a zadku vede po jedné trubičce do které poutí a upoutí tlak po jednom ventilu umístěném v BHI pro kadou nápravu o ostatní funkce se stará elektronika - buď mi to vyvra a vysvětli nebo mlč a neuráej.Já opravoval hydrauliku v době kdy jsi zřejmě chodil do základky od té doby princip zůstal jen se změnilo ovládání z mechanického na elektronické a přidali pár funkcí. Jak těké je si obhájit svůj názor s vysvětlením jako jsem udělal já ? to ti tvé ego nedovolí (uznat e nemá pravdu)? Trochu ti to usnadním. .link. a .link.
Jetě e je tu pár takovíchto chytrých lidí kteří nás blbce dovedou opravit jinak by tu byla nuda (větina z nás a i já) se tímto baví - jediný kdo to odsere (omlouvám se za slovo ) je ALX a tomu se omlouvám. Ono v některých případech výroky těchto lidí v rámci ochrany a zbytečných nervů uivatelů je nutné. |
| |
| |