Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Brzda
15.05.2018 20:47 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Já se přiznám, že jsem jeden z těch, co tu kritizují technickou zaostalost Citroenu (značky obecně, ne přímo X7). Hydra je bohužel jen jedna věc, ale možnosti výbavy u Citroenu jsou v porovnání s ostatníma zančkama (dokonce i sesterským Peugeotem) žalostné. Prostě jim ujel vlak.
Osobně budu muset brzo asi taky řešit výměnu auta. Má současná C5 II má 15 let a najeto 300t. I když mám teď čerstvě po bezproblémové technické, nemůžu se zbavit utkvělé představy, že se to auto v brzké době rozsype, takže už pokukuju po náhradě.
Srdcem je jasná volba X7, ale rozum mě od ní stále odrazuje a to hlavně z důvodu chybějících prvků výbavy jako je adaptivní tempomat apod. Věřím, že mechanicky to snad tak špatné jak tady někteří tvrdí nebude.
Když jsem se při výběru díval i na nové Citroeny, tak se ta výbava sice zlepšuje, ale pořád je daleko za konkurencí. A nabízet úplně nové auto (C4Cactus představený loni na podzim) v roce 2018 s pětikvaltem je podle mě totální fail. Sice už oznámili, že tam od podzimu kvůli emisním normám budou dávat 6°manuál a 8°automat, ale proč to tam doprdele nedali hned? Tohle dělá image značky....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator