Brzda
|
15.05.2018 20:47 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Já se přiznám, e jsem jeden z těch, co tu kritizují technickou zaostalost Citroenu (značky obecně, ne přímo X7). Hydra je bohuel jen jedna věc, ale monosti výbavy u Citroenu jsou v porovnání s ostatníma zančkama (dokonce i sesterským Peugeotem) alostné. Prostě jim ujel vlak.
Osobně budu muset brzo asi taky řeit výměnu auta. Má současná C5 II má 15 let a najeto 300t. I kdy mám teď čerstvě po bezproblémové technické, nemůu se zbavit utkvělé představy, e se to auto v brzké době rozsype, take u pokukuju po náhradě.
Srdcem je jasná volba X7, ale rozum mě od ní stále odrazuje a to hlavně z důvodu chybějících prvků výbavy jako je adaptivní tempomat apod. Věřím, e mechanicky to snad tak patné jak tady někteří tvrdí nebude.
Kdy jsem se při výběru díval i na nové Citroeny, tak se ta výbava sice zlepuje, ale pořád je daleko za konkurencí. A nabízet úplně nové auto (C4Cactus představený loni na podzim) v roce 2018 s pětikvaltem je podle mě totální fail. Sice u oznámili, e tam od podzimu kvůli emisním normám budou dávat 6°manuál a 8°automat, ale proč to tam doprdele nedali hned? Tohle dělá image značky.... |
| |
| |