Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Mikra
15.05.2018 20:45 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Díky bohu, že to X7 nemá. Největší pitomosti, co se do aut kdy dávaly ( bezklíč, start stop, vypínání válců, sledování únavy řidiče, nastavování teploty přes tablet... ) včetně adaptivního tempomatu, čtení značek, inteligentních světel, automatickýho parkování a dalších supermega inteligentních vychytávek, který dnes cpou pomalu už i do Dacií a kvůli kterým jsou jejich majitelé ochotni zaplatit za jejich deaktivaci. Ještě kdyby odstranili tu zpackanou elektrickou ručku a FAP svařený pomalu i s pístama jen proto, aby zabránili lacinýmu řešení při jeho zaplnění, už by se nad tím autem dalo přemýšlet, jako o nástupci toho mýho stárnoucího vozítka. Prostě s hydrou nic jinýho neseženu, tak budu muset oželet trochu toho prostoru a počítat s poctivějším přístupem k nápravám. C5II snesla dost velký zanedbávání kolem zavěšení.
Mě se X7 vzhledem líbí. Chyběly by mi na ní moje natáčecí BiXenony ve spojení s dálkovou halogenou a u AP by mi vadila el.ručka.
Pokud budu chtít auto s klasickým automatem, moc jich na výběr není. Dvouspojky, roboti a variátory nejsou ani tak dobrý, ani tak trvanlivý. Když připočítám přání komfortního podvozku a lidskou cenu za ojetinu, tak můžu v podstatě šáhnout jen po X7 a vybírat můžu už jen podle výbavy a motorizace. C5II už bych asi s malým nájezdem nekoupil a ND na ně hodně brzy budou jen z druhošky, takže o čem je vlastně tahle diskuze? Je to jako s naší vládou. Nelíbí se nám, ale jinou a ještě k tomu lepší nikdo nenabízí. Tak holt žijeme s ní.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator