Mikra
|
15.05.2018 20:45 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Díky bohu, e to X7 nemá. Největí pitomosti, co se do aut kdy dávaly ( bezklíč, start stop, vypínání válců, sledování únavy řidiče, nastavování teploty přes tablet... ) včetně adaptivního tempomatu, čtení značek, inteligentních světel, automatickýho parkování a dalích supermega inteligentních vychytávek, který dnes cpou pomalu u i do Dacií a kvůli kterým jsou jejich majitelé ochotni zaplatit za jejich deaktivaci. Jetě kdyby odstranili tu zpackanou elektrickou ručku a FAP svařený pomalu i s pístama jen proto, aby zabránili lacinýmu řeení při jeho zaplnění, u by se nad tím autem dalo přemýlet, jako o nástupci toho mýho stárnoucího vozítka. Prostě s hydrou nic jinýho neseenu, tak budu muset oelet trochu toho prostoru a počítat s poctivějím přístupem k nápravám. C5II snesla dost velký zanedbávání kolem zavěení.
Mě se X7 vzhledem líbí. Chyběly by mi na ní moje natáčecí BiXenony ve spojení s dálkovou halogenou a u AP by mi vadila el.ručka.
Pokud budu chtít auto s klasickým automatem, moc jich na výběr není. Dvouspojky, roboti a variátory nejsou ani tak dobrý, ani tak trvanlivý. Kdy připočítám přání komfortního podvozku a lidskou cenu za ojetinu, tak můu v podstatě áhnout jen po X7 a vybírat můu u jen podle výbavy a motorizace. C5II u bych asi s malým nájezdem nekoupil a ND na ně hodně brzy budou jen z druhoky, take o čem je vlastně tahle diskuze? Je to jako s naí vládou. Nelíbí se nám, ale jinou a jetě k tomu lepí nikdo nenabízí. Tak holt ijeme s ní. |
| |
| |