Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
konqui
15.05.2018 20:28 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
autodiag napsal(a):
nenexistuje mas pravdu,
x7 je TOP mezi automobilkama a lepsi auto uz nikdo nikdy nevyrobil a ani nevyrobi..zastareale?? neeee to vubec je to spickova technologie.. ale tvou slepotu chapu kdyz uz to mas nebudes to prece videt realne kdyz ti nekdo reklne ze auto je zastarale a ma spoustu chyb jak to popsal i helmut,a ja o neco vejs,pokud si neprosel celou modelovou radou od vzniku a modely ktere bylo pred c5 nemuzes realne posoudit..je to jako kdyz reknes nekomu z oktavkou ze je to vrana...je schopnej te ukamenovat jak je to nejlepsi auto sveta ...je to ten samy zuzeny rozhed a ruzove brejle jako mas ty


Klidek hysterko, neodpovedel si mi na co jsem se ptal. A to je: existuje kombik ve stredni tride, ktery je komfortnejsi? Existuje neco s aktivnim podvozke? (regulace tuhosti a vysky).

Jinak samo vim ze X7 ma mnoho vad. Od ***** radii/navi po chybejici vybavu, ktera me **** denne (adaptivni temp., neexistence odkladacich mist atd...). Ale nic z toho neni tak zasadni, abych jezdil s vyklepanou prdeli na smotanych dratech.

Takze jeste jednou - existuje pohodlnejsi auto?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator