Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Suspension system faulty
sgt
01.05.2018 09:57 - Re: Suspension system faulty
U??vate?
jj, tu musím da za pravdu Jardovi, je to sračkovým materiálom - to je tak, keď vyhráva dodávatež s najnižšou cenou a na kvalitu sa nehžadí
Ostatné trubky sú tiež v uchyteniech a držia, táto je ako som dal foto zožratá skoro všade (nie len v uchyteniach, ale v každom ohybe).
To je niečo podobné ako Xantia a trubkohadica z posilovača, tá tiež odišla ako prvá.

A ako písal Jumep, to ahanie trubiek je ako za trest - nie že by boli dobre prístupné a žahko kontrolovatežné ako na starých citroenoch, oni tie trubky ahajú tak že pri oprave je jednoduchšie ich natiahnu inou cestou.

Možno dobrá rada pre majitežov X7 na záver: Ak budete ma auto na zdviháku, skontrolujte si stav tejto trubky a lepšie a lacnejčie je ju asi preventívne vymeni (asi stačí od nádrže do zadu), ako osta stᝠs autom niekde ďaleko od domova. Najviac býva poškodená od nádrže po zadný regulátor, v strede pod autom je chránená v plastovom kryte.
Ja som obišiel celkom fajn, vďaka havarijke som dostal náhradné auto a C5 mi odtiahli až domov. Čo bolo horšie, to náhradné auto bola Octavia III a ja som došiel domov dolámaný ako z gulagu Fakt si neviem predstavi, čím nahradím C5

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator