Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Prodej C5
KingZd
30.04.2018 18:35 - Zcela nefunkční klimatizace – Diagnostikovat před prodejem?
99
Dobrý večer / Ahoj,

chystám se prodat svého milovaného Borise (Citroen C5 Kombi 1.8i 117 16V, EW7J4 (6FZ) • r. v. 2002, 1. generace [před faceliftem] • STK do 1/2020 atd. atd., inzerát do téhle sekce samozřejmě kopírovat nebudu ).

Jenže zcela přestala fungovat klimatizace (dvouzónová plně automatická – displej funguje, teplotu nastavím, ale intenzita je zaseklá na nule, žádné tlačítko nefunguje). Netopí, nechladí, nefouká (v zimě je v autě zima a mlží se, teď na jaře je v něm nedýchatelný necirkulovaný vzduch).

Samozřejmě jsem se pokusil prohledat fórum, ale jste, pánové a dámy, o několik tříd jinde než já. Já dokázal zkontrolovat pojistky u řidiče a v motoru (tím to není), ale to je vše, co na domácí diagnostice a opravě auta zvládám… Relé a motůrky a chladiče a spol. rozebírat nezvládám Takže já jsem skončil :-/

Jinak je podle mě to auto vzhledem k věku ve velmi dobrém stavu – podle mě by si ho buď někdo jako Vy mohl opravit na 100 %, nebo ho někdo koupí a dojezdím s ním pár let… Jenže nefunkční vzduch je podle mě při prodeji problém (ač jinak perfektně pojízdného auta, nepřehřívá se ani nic podobného).

TO ÚVOD, NYNÍ HLAVNÍ DOTAZ: Co navrhujete jako postup, když ho chci prodat? Hodit inzerát s nefunkční klimatizací a nižší cenou (nevím o kolik)? NEBO to nechat diagnostikovat – někde rozebrat, zaplatit pár hodin práce a nechat si zjistit, co s tím je (to by se prodražilo, ne?), a pak buď nechat opravit, když to bude „za ticku“, NEBO napsat do inzerátu, že dávám na vědomí, že je nefunkční součástka X, opravte si to, nový majiteli?

To, že tak jako tak nemám moc představu o ceně, je téma jiné, tím tu prudit nehodlám

Díky moc za názory, Zdeněk

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator