Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Z auta se stala modla, ikona, nepostradatelná věc ???
jruze
13.04.2018 23:35 - Re: Z auta se stala modla, ikona, nepostradatelná věc ???
U??vate?
xantia.hd napsal(a):
Nevím, náhradní věci, odškodnění, myslím, že na to ze zákona není nárok. Nechci to nijak rozvádět, to by každý podnikatelský subjekt asi musel zaměstnávat jednoho právníka. Jen ještě zmíním jednu věc, kterou mi řekla kamarádka pracující v supermarketu a která mne dostala ... supermarket umožňuje vracet zboží do 14 dnů na tzv. "chybný výběr". Jediná podmínka je zboží v původním obalu, nepoškozené, viditelně neopotřebené. nikdy by mne nenapadlo nakoupit vánoční či velikonoční dekorace, pak je po vánocích vrátit, "koupit" si na vánoce DVD přehrávač nebo TV a pak opět vrátit, po dovolené vrátit fotoaparát... A takového zboží je spousta, myslím, že u e-shopů budou také znát, kde ještě navíc musí vracet i poštovné. Už se bojím, až bude mít možnost zákazník vrátit zcela bez sankce auto po 14-ti dnech na špatný výběr A bohužel toto se týká i zboží, tedy i ND, kdy zákazník učinil objednávku mimo provozovnu, tel, mailem a má možnost tedy zboží bez udání důvodu vrátit do 14-ti dnů.


Zajeď si do Alzy - stačí ti kapitál na pořízení a potom můžeš vracet a měnit za aktuáně potřebné zboží co budeš krátkobobě potřebovat - budeš potřebovat třeba ofotit a zkopírovat něco tak si ,,půjčíš" kopírku,tiskárnu, potom to budeš pořebovat zalaminovat atd... a pořád dokola a až tě to omrzí tak si to nechᚠod nich pojistit a buď s tím křápneš o zem , nebo se to ztratí , oni ti vrátí peníze a až si na to zvykneš pojedeš někam do servisu (třeba) a to co jsi si tak hezky vyzkoušel jinde začneš praktikovat všude - takovej je dnes bohužel svět ale běda kdyby někdo to samé chtel pratikovat v opačném případě .
No mně odešel kompresor-koupil jsem jiný - nenapadlo mne si odskoušet regulátor tlaku - našel jsem na netu co potřebuji- objednal(stylem pane potřebuji to a to ale nevím přesně jak se to jmenuje - potřebuji aby to dělalo toto ... - pán vymyslel čím a jak nehradit protože díl dlouhodobě nedostupný), proto jsem poděkoval a zaplatil. odešlo mne ovládání vrat do dílny (je to v záruce) - zavolal - po půl dnu tu byl mimo soutěž technik - neměl potřebný díl , domluvili jsme se jestli by mi nevadilo kdyby přijel pozdě večer po práci - přijel,přivezl díl,opravil a také dostal zaplaceno jako by nebylo v záruce (dostal zaplaceno za rychlost ,ochotu a jeho volnej čas)= to je můj přístup k problémům než čekat dobu vyřízení záruky a jestli výrobce uzná-neuzná

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator