jruze
|
07.04.2018 08:59 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
|

|
Rio11 napsal(a): Ahoj vem.
Jardo hoď to za hlavu, Pročetl jsem to celé, kouknul na účtenku a nechápu o co tu jde. Cena podle mne naprosto adekvátní. A dát tam nové rameno a novej brzdič bylo by to jetě daleko draí. Jen jetě dodám e já bych ve svém oboru účtoval za 20 hodin práce - opravy 9180 ,- Kč. Tak nechápu co se komu na tom nelíbí.
Ty zločinče - no ví on kadý vidí jen co má ,,čistého" v ten moment nad materiál ale nikdo nevidí e v tento moment(není to vina tohoto auta ale desítek jiných) 10000,- kompresor , utahovačka 7500,- , energie,daně,čas , pořizovací cena dílny , xx vercajku,diagnostiky , občas nějaké kolení, reie dílů pro ktré jezdíme atd... - větina lidí si do své práce vezme montérky které si vyfasoval(nebo nechal proplatit) a víc neřeí. - mne by zajímalo jak by vypadala cena kdyby se vekeré náklady opravdu rozpočítaly- promítly v ceně za opravu a nic si z toho nedělám jen to někdy zamrzí kdy si uvědomím kolik jsem neúčtoval blbostí-drobností zesvého,kolik času,materiálu a energie abych zachránil díly které by jinde vyhodili atd.. No udělal jsem myslím zajímavou nabídku = účast na dalí stejné práci = ,,účast je neskutečně velká" a to nabízím odbornou pomoc zdarma. |
| |
| |