Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
jruze
07.04.2018 06:04 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
U??vate?
Já se vrátím zpět k přízpěvku který tu už není(nenašel jsem a ve kterém jsem byl ,,zločincem") : to auto (ramena byly v dezolátním stavu) po víc jak roční jízdě kdy měli být dělané.
Oprava byla zadaná někomu jinému - nejednalo se jen o ramena ale + oprava topení, + přetěsnění pístnice, s předběžnou cenou::
( Ahoj mam jen dotaz spise informacni , dali jsem C5 kombi do servisu tedy k soukromnikovi , jmenovat nebudu ....na vymenu ramen zadnich , no proste auto uz vrzalo skoro rok a uz to bylo moc , sdelil mi pribliznou cenu opravy cca 9000 kc a pokud pry budou nutne i nova ramena tak jeste + 4500 kč . Tak se jen ptam orientacne zda je to tak nejak v pohode cena .)

+ k tomu to není nikde uvedeno : přetěsnění pístnice,dodání dorazů nápravy,oprava topení.

Z mého pohledu byl můj zákazník p.Podskalský !!! a i tak dodržel předběžnou cenu a pokud si něco ,,přirazil" tak asi měl proč(asi dělal + něco a měl v tom asi dopravu ke mně na dílnu a další)- mimo to vy koupíte vše za stejné peníze od skladu jako od výrobce? Jemu to jde do účetnictví atd.. na něj de záruka. Já se nikoho nezastávám ale jak je to tedy s těmi zločinci ?

Teď mám další objednávku (JÁ) tak pojďme to udělat tak že kdokoli z ,,komentátorů" můžete přijít - já vám za 1000,- korun pronajmu na den dílnu s vybavením a dohledem,poradou atd.. (popř. co nezvládnete = vyvařím ložiska a nová zpasuji) = vy si jen zaplatíte materiál,rozeberete,namontujete,převezmete záruku a dáte mi 10% z ceny do účetnictví + případné poškozený-zničený nářadí.

Tak na kdy ty ramena mám vzít do opravy ? (Středa odpoledne,čtvrtek)? Přednost má 222111222 aby se mu to vrátilo a mohl se napakovat. (nic na tom není = poradím a důležité udělám zdarma)=materiál odemne bude za nákup(aby si mohl přirazit- jen mu doúčtuji drobnosti jako vazelínu,odmašovák,závlačky atd.. co normálně neúčtuji+ energii = to je v ceně dílna za 1000,-) - tak dotoho už jsem objednal.

Takto vypadá má komunikace se zákazníkem (a málokdy se cena mění)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator