Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Cvakání v motorovém prostoru
Tadeasek
30.03.2018 10:08 - Re: Cvakání v motorovém prostoru
99
autodiag napsal(a):
..jen si nech vymenit komplet i s lamelou a loziskem,pisu to proto ze uz jsem zazil nekolik zakazniku kteri se slovy spojka je jeste dobra trvali jen na vymeni dvouhmoty,nenechali si to vymluvit,takze to jeli udelat jinam


Budu to menit komplet: dvouhmot.setrvak s komplet.spojk.sadou.Protoze si spis myslim, ze to bude delat setrvak.Kdyz uz to bude dole, tak at vymeni komplet, nez to po pul roce znovu, treba, rozebirat.Komplet vyjde na nec.8tis od Sachsu, coz si myslim, ze neni az tak hrozny.
Servis rekl, pokud by cvakani bylo i pri volnobehu, resili bychom jine veci, takhle pada vina hlavne na spojku, pri seslapnuti spojky vse prestane+samozrejme pri neakceleraci.Doufam, ze ma pravdu.Zatim nikdy nezklamali.
Vcera na to koukal znovu,kdyz seslapnu spojku, auto divne zahuci, nevim jak to presne popsat.Zmeni se jakoby zvuk motoru, laicky receno.Tak jsme vcera vecir pokyvali hlavou, ze je to jasne.
Takhle to dopada, kdyz clovek planuje jine opravy a docilit tak top stavu v ramci moznosti.Tak se vzdycky neco vysere jineho


  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator