Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Elektrická parkovací brzda / C5 III
tomio
28.03.2018 09:29 - Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
99
Tak ještě jednou a doufám, že naposledy.
- Nemám přesné rozměry té součástky, ani výkres. NIC. Proto je to pouze nástřel modelu, který sem narychlo vytvořil "od oka". Slouží to k nastínění možností. Pokud by to někdo opravdu chtěl řešit touto cestou (a já bych to úplně nezavrhoval), je několik možností. Buď mi pošlete poškozenou součástku (ideálně celý mechanismus) a já podle toho doladím rozměry modelu, nebo se ozvu ruskému koumákovi, co ten model už jednou tvořil.
- O kvalitě tisku a nastavení parametrů se tu můžeme "bavit" dlouhé hodiny, ale bylo by to zbytečné. Baví mě to a rád s tím experimentuji. Je mi jasné, co změnit, aby to příště vyšlo lépe. Je to ale bezpředmětné, páč by výtisk řešila firma, která se tím živí. Dodán by byl 3D model (stl,obj) a požadavek na materiál a provedení. Přece firmě nebudu posílat Gcode optimalizovaný pro moji tiskárnu, ne?
Jen tak pro představu...průměr toho ozubeného kolečka je cca 15mm. Takové detaily, které jsou vidět na výše přiložených fotkách chtějí trochu zvětšení.

Podtrženo sečteno. Pokud někdo má chu jít touto cestou, rád pomůžu.

autodiag: Chlape, raději se tady s tebou nebudu hádat, páč by sme zanesly vlákno nesmyslama. Rád se s tebou pohádám osobně někde na pivu

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator