Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Elektrická parkovací brzda / C5 III
jruze
27.03.2018 10:45 - Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
U??vate?
S tím souhlasím a nemusí vypadnout lano ale stačí když se rozlomí doraz bovdenu (je ale divné že toto se mi stalo na šrotíku a jen padla pojistka) - tu rozšrotovanou klec převodovky ? - to pánovi prolezl bovden - zatáhla se ale nezabrzdila tak ho nenapadlo nic lepšího než jí tlačítkam podržet na druhý stupeň. Druhou co tu mám je že prolezl bovden přes doraz brzda se zatáhla a už neodbrzdila (vyhlásila chybu síly zatažení)- odbrzdil jsem přes diag a dopravili na dílnu - nepomohla ani kalibrace a ani dálková v citroenu(napíše provedeno ale chyba přetrvává = výměna za jinou ručku a OK) - dorazy byly samo dané nové.
Ta věc je prostě nevyspytatelná - lano jsem prodáal někomu na club a myslím že jemu to kvůli dorazu přetrhlo lano ?? = tři stejné příčiny - tři různé závady - asi jak kdo má štěstí

Dorazy jsem objednal a mám na skladě - jednou na šrotíka a 2x volné - jedny někdo po mně chtel ale neuložil jsem si kontak tak pokud to bude číst tak jen jednou volné.(cena těch dvou je necelé 200,- tak si myslím nemá cenu řešit jinak než origo)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator