Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
cjeky
20.03.2018 23:56 - Re: jruze
Za?iato?n?k
Já se nehodlám dohadovat. Nehodlám to dál řešit,po tomhle příspěvku to je pro mě uzavřená věc a pro mne je momentálně nejdůležitějsí auto nějakým způsobem zprovoznit.Jen uvedu pár věcí na pravou míru.

NIKDY jsem netvrdil že tam jruze něco vyměnil,něco rozbil,řešil jsem co se mohlo,či pos***o během opravy, protože klidně odpřísáhnu na život svých dětí že kontrolka cestou do servisu nesvítila a auto se chovalo normálně

V přiloze přikládám ty fotky jak si jruze přeje.S tím problém nemám.Je tam jak první napojení za mé přítomnosti, tak i po smazání. Jak dlouho tam ty závady byly nikdo nedokáže říct. Jedinná potvrzená věc je ta,že po smazání tam zůstala jen ta jedna na 5tém válci. Ty servisní zony jsem nefotil.
ANO motor byl umyt,ale 27.1 jak jsem psal v jiném tématu, od té doby se to nemylo.A už ani předtím to nebylo Wapem.
Cívky rozhodně pod olejem nebyly, a to nikdy. Olej byl maximálně v důlcích vedle otvorů pro svíčky. Přední řada je úplně bez oleje. V zadní je oleje trochu více,ale ne natolik aby to jakkoliv "odpálilo" cívku.
Předstih? Časování?? Hodnoty se můžou sledovat až motor poběží na všech 6 válců to jest normálně. Pak se můžeme dohadovat o naměřených hodnotách a špatně udělaných rozvodech.Jestli tam je někde chyba.
Rozvody se dělaly protože ventil časování tekl horem a nateklo to právě do rozvodů. Ne protože zlobil.A měnil se pouze jeden.

Na ten nulový datum se schválně zítra podívám na mém druhém autě. Uvidím jestli náhodou i tam nebude zona bez datumu
Jestli jsem se někoho ze zúčastněných nějak doknul tak se omlouvám, ale podívejte se na to i z mého pohledu,kdy si jedu pro opravené auto a , a už z jakýchkoliv příčin, odjíždím s autem v podstatě nepoužitelným,tak je člověk znepokojen a zjišuje proč. Mě ztrávený čas zjišováním co se stalo také rozhodně nebyl příjemný,zvláště když v autě musela čekat manželka s dvěma malými dětmi.


Tímto je to pro mě uzavřené.
Howgh

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator