Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
20.03.2018 22:50 - Re: jruze
U??vate?
Alien napsal(a):
Chlape. Sakra. Nikdo přece neřekl, že jste něco udělal a pokazil. Jen se ptal jestli se něco nestalo.
Nevím, jak byste reagoval, pokud něco dáte do opravny a pak po převzetí se projeví úplně jiná věc, než jste to tam dal. No já bych se poptal. To je vše. Ostatní je o ničem.


Bylo to jinak - a podání také bohužel u toho byl jen on,já a mladej - já jsem bezdebat to zkontrolovat,udělat diag , mladej tomu věnoval hodinu kontrolou všeho co by to mohlo dělat (konektory,kabelហatd..) a neměl čas i přesto se tomu věnoval a poton jsme nestihli jinou práci- odjížděl až ráno rovnou do práce do ČB a to nestihl to co potřeboval mít hotové a já také ne.Nesouviselo to s mou prací i přesto jsme se tomu věnovali a jestli to než jsem jel umyl vapkou tak se tomu výsledku ani nedivím.
No asi budu muset být opatrnější co a v jakém stavu vezmu do opravy - jsem na jednu stranu nepoučitelnej ale budu to muset řešit - smědomí mám čisté .

A jestli ten motor před tím než jem ke mně vykoupal (umyl vapkou ) tak by mohlo začít zlobit spoustu věcí včetně cívek,snímačů a nevím čeho všeho. na motoru je centrální zásuvka elektroniky - jestli se do ní dostala voda.... ale nikdo mne nepřesvědčí že ty rozvody jsou udělané dobře, že není problém někde ve svazku motoru , ale bezpečné vím že to není způsobeno mou prací.

Tak kdo se ještě zapojí do pranýřování ? Posledně byla daleko větší účast.Tohle mne sice nas..lo ale pomalu si zvykám .

No nic mám moc práce - musím dodělat ještě jedno auto (turbo,FAP) do rána(taky špek) a zítra mám jiný program.Tak kdybych hned nereagoval tak neni to že bych dělal mrtvého brouka jen ležím pod autem a to ještě musím opravit vodu páč se nemůžu ani umít - to ale musím dělat až za světla a až otevřou v horbachu, potom opravit ,jet na STK.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator