Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
20.03.2018 19:14 - Re: jruze
U??vate?
Auto hlásí chyby ne třech válcích na 1. 5. a 4. další bylo myslím ještě jako hláška na neidetifikovaných válcích, na 1. zkrat cívky, mimoto tam byla hláška chyba kolem ventilu časování vaček a předstih víc jak 23, hodnoty ventilů časování tuším kolem 30., že je stočené sice nemá s tímto nic společného ale datum v zonách vyplňuje počítač né línej diagnostik. No u mne to popojelo 15. metrů jestli svítila kontrolka nevím ale tyto chyby tam byly když jsem to připojil na diagnostiku kvůli odtlakování = to nemá s ecu nic společného a ohledně a ani vmístech kudy vede stará a i nově protažená trubička nejsou žádné snímače a kabeláž. Dobrá sjedem do zn.servisu na zjištění důvodu závad? Ale jesli si pamatuji tak ty elektro ventily jak jsi říkal měnili právě kvůli něčemu podobnému a i rozvody jestli kvůli rozvodům nebo proč byla dole vana také nevím , chybné hodnoty byly v nápovědě (ja tyto motory nedělám tak hodnoty neznám) .

A proč zkušenost ? no proto že holt budu muset se zdržovat při přímání aut do opravy s diagnostikou před zákazníkem a také prohlídkou vozu abych nemusel řešit i nějaké eventuální poškození. každá zkušenost je k něčemu dobrá.Opravdu netuším jak a čím to mohlo vzniknout a jak na to může mít vliv protažení trubky za motorem mimo všeho co by mohlo to mohlo vyvolat,něco poškodit nebo vyvolat.Pro znalé tohoto motoru čím by protažená jiná trubička podél původního pavouka mohla pozměnit časování motoru,zkrak cívek atd.. mimoto ty cívky (koukal na to mladej se zákazníkem při ,,reklamaci" rozsícené kontrolky) byly pod olejem - ten jsem tam asi nalil já.

Mohl by sem dát foto chyb - nafotil si je do telefonu ?
ti co mají a umí s diag doufám potvrdí že nulové datum v zóně neexistuje páč to je datum který je v PC v den kdy se maže . A jestli lžu ? no a se k tomu vyjádří jiní znalí.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator