Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
cjeky
20.03.2018 12:43 - Re: Únik hydraulické kapaliny LDS
Za?iato?n?k
jruze napsal(a):
A přibyla nová zkušenost = auto do té doby než přijelo ke mně bylo v pořádku - po výměně tlakové trubky hydrauliky (té slabé z pavouka) auto hlásí chyby na třech cívkách,chyby na variatorech časování vaček a ještě něco jak velkej předstih??? Takže to vyznělo jako že jsem rozházel rozvody (velký předstih,chybné nastavení vaček) a asi vyměnil několik cívek.(na 3.0 i) nebo jak bych si to mněl vysvětlit fakt nevím? Deník je plnej a zony také tam se nedá dohledat od kdy(neuloží si chyby a ale diag si uloží naštěstí i co se s ní dělalo pod tímto vin a kompletní načtení stavu v době připojení (odtlakovával jsem hydru.) Mimo to auto je stočené.


Jo já mám taky zkušenost.
Co se dělo v "dílně" netuším,nebyl jsem u toho,což je velká škoda a zkušenost. Nemůžu soudit. Nikoho jsem z výměny cívek neobviňoval!!!
A když přijedu autem které je naprosto v pořádku (až na ty úniky LDS), žádná kontrolka nesvítí a auto jede naprosto v pořádku. S očekáváním jedu pro opravené auto a místo toho při předávání slyším jen "Jooo svítí tam kontrolka a jsou tam nějkaý chyby" . Jak je to možné?? Když jsem tam to auto dával tak nesvítila! Takže místo opraveného auta mám teď naprosto nepoužitelné Ono je lehčí házet vinu na někoho jiného, že jsou špatně udělané rozvody,že auto je stočené apod. To se zjistilo podle toho že se od 2013 nevyplňovaly km v zonách ? Vzhledem k tomu že to předchozí majitel v tom roce koupil s danými km koupil a znám ho dobře,tak vím že se s tím od koupi nemanipulovalo.Nevyplněné zóny mohou být pouze "lenost" člověka který mazal chyby.
Možná to všechno byla jen shoda náhod,ale to je KU**A smůla že se to rozbilo zrovna v servise.

Takže ze servisu jsem odjížděl jestě zoufalejší než když jsem tam auto dovezl a o pár tisíc lehčí.
A je jen otázka kolik mě bude stát oprava této opravy.

Jinak to uvedu na pravou míru. Auto hlásí chybu na jedné cívce. Na válci č5 a to i po přehození cívky na jiné místo. Když už se to tady předhazuje tak by bylo dobré znát věc i z druhé strany.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator