Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
Alien
20.03.2018 12:23 - Re: Únik hydraulické kapaliny LDS
99
jruze napsal(a):
Tu slabou tlakovou mᚠhotovou ale na ostatní bych se dostal až příští týden ( sylent ramene a dalsi) nepočítal jsem s jinou práci a mám tu další nabranou práci . Jen jsem to odmastil a uvidíme jak a kde to teče. Teď to nestíhám dal řešit.

A přibyla nová zkušenost = auto do té doby než přijelo ke mně bylo v pořádku - po výměně tlakové trubky hydrauliky (té slabé z pavouka) auto hlásí chyby na třech cívkách,chyby na variatorech časování vaček a ještě něco jak velkej předstih??? Takže to vyznělo jako že jsem rozházel rozvody (velký předstih,chybné nastavení vaček) a asi vyměnil několik cívek.(na 3.0 i) nebo jak bych si to mněl vysvětlit fakt nevím? Deník je plnej a zony také tam se nedá dohledat od kdy(neuloží si chyby a ale diag si uloží naštěstí i co se s ní dělalo pod tímto vin a kompletní načtení stavu v době připojení (odtlakovával jsem hydru.) Mimo to auto je stočené.

Chtěl bych upozornit pana jruze, že jeho informace o stočeném voze se nezakládá na pravdě a že lže. Dále co si má myslet zákazník, když přijede s funkčním autem, kde tedy "teče" trubka a pár metrů jízdy po převzetí jede auto na pět válců a do předání jezdilo bez problémů. Proto se onen zákazník jen zeptal, jestli se něco nedělo a nestalo v době, kdy bylo na opravě u pana Růžičky. To bych řekl, že je úplně normální věc a reakce zákazníka.

Auto hází chybu na jedné cívce, na válci číslo 5. Po přehození cívek je stále chyba na válci číslo pět s cívkou. Tady bych tedy očekával nějakou pomoc a rady, pokud se onen člověk na vás zkušené obrátí. Nicméně způsobem, kterým se komentují a přednášejí různé informace je to poněkud zvláštní. Za svou práci jste také dostal zaplaceno a odvedl jste ji tak, jak nejlépe umíte a to je dobře. Jak říkám, onen následný problém vůbec nesouvisel s Vámi, ale Vaše reakce je přinejmenším nefér.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator