Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Únik hydraulické kapaliny LDS
jruze
17.03.2018 23:44 - Re: Únik hydraulické kapaliny LDS
U??vate?
cjeky napsal(a):
Tak autí už je u jruze, tak jsem zvědavý jak to půjde a jak to dopadne . Bohužel jsem před odvozem auta do servisu našel ještě jeden problém, a to únik z trubkohadice pérování k levé přední kouli Tak snad se to podaří udělat obojí najednou. Ty trubkohadice mám snad na tom autě prokleté. Nechápu že to všechno začalo tak nejednou téct


Tu slabou tlakovou mᚠhotovou ale na ostatní bych se dostal až příští týden ( sylent ramene a dalsi) nepočítal jsem s jinou práci a mám tu další nabranou práci . Jen jsem to odmastil a uvidíme jak a kde to teče. Teď to nestíhám dal řešit.

A přibyla nová zkušenost = auto do té doby než přijelo ke mně bylo v pořádku - po výměně tlakové trubky hydrauliky (té slabé z pavouka) auto hlásí chyby na třech cívkách,chyby na variatorech časování vaček a ještě něco jak velkej předstih??? Takže to vyznělo jako že jsem rozházel rozvody (velký předstih,chybné nastavení vaček) a asi vyměnil několik cívek.(na 3.0 i) nebo jak bych si to mněl vysvětlit fakt nevím? Deník je plnej a zony také tam se nedá dohledat od kdy(neuloží si chyby a ale diag si uloží naštěstí i co se s ní dělalo pod tímto vin a kompletní načtení stavu v době připojení (odtlakovával jsem hydru.) Mimo to auto je stočené.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator