Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Únik hydraulické kapaliny LDS
cjeky
09.03.2018 16:47 - Re: Únik hydraulické kapaliny LDS
Za?iato?n?k
Díky za názory.
Milane děkuji že si se do toho taky vložil.
Ta trubka u toho serva opravdu vlhne, ale pokud by to mělo způsobovat tak velké znečištění nápravy, muselo by to tam téct opravdu mnohem více.
Jumep : na tu trojhadici jsem taky koukal. Také mne napadla. Jenže ona je ještě zabalená, nebo má na sobě tu gumovou šprcku, takže tam není nic vidět. Jaký má význam? Jen nějakou ochranou? Lze to třeba rozříznout aby bylo vidět odkud to může téct? Pak to případně zase nějak zabalit?? Ty spoje nahoře na té hadici ke kouli jsou nice trochu mastné, ale nic okolo. Takže jediná možnost je tam dole v té gumě.
Ještě se dopoledne podívám na tu vratku ze serva.
Nejhorší je, že servis za předchozího majitele měnil rozvody (byly totálně zasr.... kvůli tekoucímu ventilu časování), jenže si myslím že se vysrali na nějaké očištění motoru, takže dekly rozvodů jsou uvnitř nechutně mastné. A proto spodní dekl může být zasr.... ještě od toho. Těžko říct. To samé se může říct o tom špinavém motoru.
Tu nápravu na to už ale hodit nemůžu. Tak nezbývá než hledat.
Snad zítra budu chytřejší.

PaM: Milane koukal jsem že na rajče mᚠnějaké fotky této trubkohadice. Takže předpokládám že to asi i opravuješ co? Je možné se pak domluvit, pokud to bude opravdu ono, na návštěvě?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator