Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Tvrdy podvozek
Majerr
25.02.2018 15:20 - Tvrdy podvozek a chybejici LDS
99
Dobry den,

procital jsem a zledal podobnou zavadu, ale nenasel.

Mel jsem auto v servisu na vymenu cepu a serizeni geometrie - servisni technik rikal, ze mi dolil LDS kapalinu asi dve deci.
Auto zase krasne tlumilo, zase jelo stabilne. Predtim se auto obtizne udrzelo na silnici, pricital jsem to spatne geometrii.
Po par stovkach km auto zase zacalo byt tvrde a zase se obtizne ridi (nedrzi stopu a porad musim delat korekce volantem). Rikam si ze to nemuze byt geometrii, do zadne diry jsem nevletel. Tak jsem koupil LDS, nalil do nadrzky 0,5l (hladina nebyla videt). Auto zase jelo jako na polstarich, krasne rovne a stabilne. Po ujeti 400km jsem byl rad ze jsem "doskakal" domu. Tak jsem tam nalil zbyleho 0,5l. Hladina porad neni videt. Za poslednich asi 600km (dva dny) jsem do auta nalil litr LDS, auto zase poskakuje a zase neni stabilni na silnici.

Dnes za svetla jsem se zbezne podival pod auto, ale nezvedal jsem ho do horni polohy. Nikde neni videt zadny flek, unik kapaliny, pod autem taky ani kapka. Napravy suche, kryt motoru a podvozek suchy. Kdyby to nekde utikalo, litr oleje na spodku by uz asi nekde videt sel.
Dodam, ze mam auto 2011, ale nekde v 2013 odhadem mi v ramci zaruky menili vsechy pistnice.

Prosim o radu, co by mohlo byt spatne, pripadne co bych mohl udelat?
A kdyby byl treba servis, co v okoli Humpolce byste prosim doporucili?

Dekuji moc.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator