jruze
|
22.02.2018 19:17 -
Re: Nouzový systém při vytočení otáček
|
|

|
Blodmen napsal(a): jo, asi to tak bude, ale kdy jsem řeil svůj problém, byl jsem v normálním servisu, ne u nějakýho garáisty a dopadl jsem jak jsem psal, zaplatil jsem 800 za diagnostiku s tím, e to hází tuhle chybu a můe to být to a to a to. díly od 2500 do 25000,- Díky fóru jsem si nakonec zjistil, co to asi opravdu bude a to jsem vyměnil. A bylo to ono a stálo to 2500,- Sám servisák mi řekl, e u nich by začali postupnou výměnou od nejlevnějího dílu a postupovali by. Bohuel, pokud by to byl ten poslední díl, měl bych díky tomuhle systému zaplacenou u generálku motoru, bo by bylo vyměněných dalích x dílů..
e si pořád berete do huby ,,garáisty" - a kdo v nich podlle vás je ? - já si myslím ýe právě ty lidi (alespoň dost z nich) jsou právě ti co něco umí - jinak by dělali tam kde jim zaplatí i za to h..no so umí.A to e to cpou na f=orum ? to je svím způsobem jejich blbost (se na mne nezlobte ale mně kdy jsem se na něco zeptal těch co umněli tak jsem slyel z 90% ,,já se to učil celej ivot a teď ti to vykecám"? musel jsem se učit sám,občas kolení atd.. - to ale stojí prachy a teď se kolikrát naserete e vám někdo neporadí od PC a myslíte si e nechce kdy řekne e to nejde? - mně pán nedavno pomalu vynadal e neumím poradit kdy ví e tyto auta dělám tak bych mu měl říct co bych a jak bych ? |
| |
| |