Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
myneur
16.02.2018 20:21 - Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
U??vate?
Tou selekcí jde vybrat k čemu se dané zařízení používá a připojí se pak obě dvě najednou, každé na jinou funkci. Že to funguje jsem zkoušel s paralelně zapojenými BT sluchátky a HF v autě.

Chápu, že tvoje preference je přehrávat si CDčka a nemám s tím problém, ale mně přijde jednodušší přidat do auta krabičku, která vyřeší hudbu nebo vyměnit rádio, abych měl navíc aktuální mapy, než si kupovat vypalovačku a nechávat si domontovávat hands-free a začít na každou delší cestu pálit placičky a přemýšlet, co na ně dát a každý týden pálit placičku s novými podcasty.

Jinak je mi jedno, jestli hrát z mobilu nebo jiného zařízení. Někam chci dát svých 30GB hudby, audioknih a podcastů a v autě si vybrat, co se zrovna hodí mně nebo sedne spolucestujícím. Telefon jsem řešil jen, že mi to přišlo nejjednodušší. Navíc protože tam jsou aktuální mapy s trafficem.

Zřejmě používáme auto jinak a máme jiné preference. To je v pořádku. Já preferuji jednorázové řešení, a pak roky klid. Stará C5 mi vydržela 8 let... Píšu to sem pro ostatní, protože se v historii někdo taky ptal. Nenutím nikoho chtít to stejně.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator