Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co nového chystá Citroen
Brzda
15.02.2018 20:36 - Re: Co nového chystá Citroen
99

Devilian napsal(a):
Co sa mna tyka, tak ak si budem niekedy kupovat citroen, tak asi skusim este c6. To co teraz citroen ponuka je velka bieda. Ked k tomu pridam, ze benzinove motory robia len v kubature na motorky, tak nic pre mna. V dobe, ked sa hovori o konci dieselov, peugeot urobi reklamu "diesel za cenu benzinu" (a to nespominam to, ze za ich benzin by som nedal ani korunu). Podla mna by si v tejto dobe citroen zasluzil krach.. Ludia by na neho pamatali ako na stroj s hydrou, a bola by moznost ze nejaky fanusik ho v buducnosti opat ozivy (ako napr. elektro auto s hydrou, nieco na styl tesly). To co sa deje teraz, je totalne znehodnotenie znacky citroen.

Já ekoteroristům podléhat nehodlám a elektro auto, které je v podstatě stejně neekologické jako to tradiční mi do baráku nesmí. Dnes je to trend, ale takových trendů už bylo.
Až se elektro auta opravdu hodně rozšíří a začnou se řešit v podstatě neřešitelné problémy potřebné infrastruktury, všichni budou chodit pozdě, bo byla obsazená nabíječka, tak ještě budeme z daní platit elektrošrotovné. Němci tlačí na pilu, ale současně ruší jaderné elektrárny Na dovolenou Ti jednou ročně zdarma k E-Golfu půjčí tradiční Až se tady začne těžit to opěvované Litium, budou Krušnohorci se slzou v oku vzpomínat na hnědouhelné pánve

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator