Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Podivné chování hydrauliky
ObiWan
13.01.2018 12:02 - Re: Podivné chování hydrauliky
99
jruze napsal(a):
Přesně takto se chovala ta s KO korektorem - ono to vypadalo jako by si elektronika zapamatovala nějaký údaj a podle toho reagovala na zdvih(nebo si nějaký údaj vymyslela) někdy byla vysoko jindy nízko a na tuto polohu běžně dorovnávala . No v měřených hodnotách při propérování se neměnila hodnota př.korektoru - žádná hláška o chybě prostě jen si žila svím životem (ale to je u těchto strojů tak že soudruzi taknějak ,,omezili" chybové hlášky aby je majitelé moc neotravovali) Když na to příjde dá se toto udělat na všech autech a potom si myslíš jak je auto super když s ničím neotravuje do doby kdy to není úplně v .....(vím o jedné 1.6 HDI která je tak ,,zjednodušená" nehlásí že nemá FAP,EGR,nemaže atd.. - jediné co má je ovládání turba)


Mohlo by to by ono... Z toho, ako sa to správa mi to príde tak, že hydraulický agregát ako taký je v poriadku, problém má niečo čo má právomoc riadi jeho činnos. Buďto nevie správne vyhodnoti vstupné signály, alebo nedostáva vstupné signály, alebo dostáva nejaký, ktorý mu bráni v činnosti..to by mohli by tie brzdy ale keďže svetlá a tempomat fungujú normálne, tak to asi nebude ono.
Je výmena toho korektoru zvládnutežná s bežným náradím (našrobujem a vyšrobujem krabičku, prepojím konektory atd) alebo to zvládne bežný servis, alebo treba nejaký špecifický zásah, ktorý zvládne len autorizák?
Priznám sa, že autorizáku by som sa rád vyhol... radšej nechávam auto servisova žuďom, ktorým môžem veri, že mi nenanútia výmenu trištvrte auta aj keď to nieje potrebné.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator