Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
ret33
11.01.2018 21:34 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Serviska je podle mě pravá, ale nic to neřeší, je tam mezera neznáma za 3 roky. To to mohlo klidně najet 200 000 nebo taky ne. Zase je to benzín kterej dost žere, takže nebohatý člověk si ho nekoupí na dlouhé cestování a ten kdo peníze má, zase nekupuje ojetiny po druhém majiteli.

Z historie je jasné, že první majitel prodal auto, pravděpodobně na protiúčet, u prodejce s nájezdem cca 50 000. Odhaduju, že to byla žena a auto sloužilo jako mama taxi v převážně městském provozu. Pak ho někdo koupil v rámci programu Citroen Select, za dva roky s ním najezdil cca 70 000. Pak ho prodal a další osud je nejasný.

Ovšem dnes se objevil na bazoši zajímavý kousek, který bych zkoumal přednostně. Je to exclusive, takže lepší výbava, jediné co mu chybí jsou vyhřívané sedačky a masážní sedačka řidiče. Navíc je to automat, kterej se k C5 hodí víc než manuál. Možná to přítelkyně ocení. Kombinace benzínu a automatu je velmi vzácná. A ke všemu ještě provoz na LPG, takže náklady na palivo jsou nižší něž u nafáka.

Vlastně to auto je docela raritní, v této kombinaci pravděpodobně jediné na prodej v Evropě.

.link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator