Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: spotřeba oleje
Bobr53
27.12.2017 22:55 - Re: spotřeba oleje
U??vate?
jruze napsal(a):
To už by bylo vhodné i kroužky - jen aby to nebyla zbytečná práce a myslím že už se to tu jednou probíralo a jednalo se o ventildekl-odvětrání . Já tyto motory nedělám - kdyžjsem to já řešil(víjímečně) tak se to řešilo jiným dobrým motorem ale to je asi vždy sázka do loterie a nebo musí být známá historie motoru (a věrohodná) - motor se dá sehnat dobrej a myslím že je to levnější alternatíva.(jestli si dobře pamatuji tal v případě co se řešilo u mne tak tam byl problém právě s odvětráním a asi i v kroužkách že to ,,funělo" a tlačilo olej přes odvětrání)
Jinak za týden se dá najet 100Km a nebo třeba 10000m = to je divné měřítko no a tak trochu bych typnul ten ofuk nebo kroužky - že by ty gufera měly tak rychlej průběh ? (ale jak říkám neznám nedělám.)

Jardo smotal jsi dva různé příspěvky (motory) dohromady , ale tvému názoru rozumím...
Právě proto se ptám, že uvažuji také o druhé alternativě - a to o výměně toho motoru V6.
Já tento C5 I V6 zakoupil v říjnu 2017 jako nepojízdný a prý neopravitelný, původně na ND pro opravu nabořeného čumáku mé kolegyně odvedle (C5 I 2,2HDi), ale zželelo se mi toho motoru a hrál jsem se s ním jako s hračkou a motor mi už jede jako z praku včetně 4HP20 i plynové výbavy, jen jsem zjistil že papá moc oleje... Proto přemýšlím, jak s ním dále naložit, za info díky

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator