Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Návod, mapy a další pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
Osvi
04.11.2017 18:19 - Re: Návod, mapy a další pro NG4 (Navidrive 3D, Wip Com 3d)
99
Porucha NG4??
Chci se zeptat, zda někdo má zkušenosti s tím, co se mi dneska přihodilo. Dneska ráno při nastartování auta se displej NG4 vůbec nerozsvítil, na jednotce NG4 pouze blikala oranžová kontrolka u tlačítka SOS a na přístrojové desce se rozsvítila MIL kontrolka a nápis: Engine fault: Repair needed
Zkoušel jsem zhasnout motor, zamknout auto, ale vše stejné... Pak jsem odpojil na 10 minut baterku, bez nějaké změny, stále stejný problém. Připíchnul jsem se a zjistil 2 závady: U1118 - No communication with the built-in systems interface a U1218 - One of the parameters present in a datastream sent by the BSI is invalid.
Druhou chybu se mi podařilo smazat, zhasla MIL kontrolka a zmizela chyba motoru, na přístrojové desce při testování už svítí no fault.
Ovšem druhá chyba se je stálá a NG4 se prostě nespustí a pokud ano, naskočí pouze logo citroen a hned se vypne... Případně naskočí logo citroen a nápis - Vnitřní chyba vozidla. Ovládání systému nyní není možné (NG4 mám přeloženou do češtiny).
Netušíte náhodou, kde bude problém?? Včera večer jsem s autem normálně přijel, zcela bez problémů. Ani v minulosti jsem neměl žádné potíže ( žádné restarty, případně sekání NG4 ).
Asi budu muset někam na pořádnou Diag, doma mám pouze jen takovou jednoduchou (ELM327). Řekl bych, že něco muselo v autě odejít, protože jinak si do nedokážu vysvětlit... Pokud však máte ještě nějaký tip, co vyzkoušet, tak prosím poraďte.
Díky

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator