Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: tmavící folie na skla
jruze
02.11.2017 20:32 - Re: tmavící folie na skla
U??vate?
gull napsal(a):
Manželka teď měla s naší c5 zajímavý zážitek, vracela se z práce domů, trochu spěchala a vyzvedne děti ze školky a najednou houkačka a za ní bílá okta se stroboskopama. Tak zastavila, orgán vystoupí dojde k autu, zase se otočí a jde zpátky...zapomněl čepici, pak na ženu spustil proč má na sklech fólii, tak mu odpověděla, že jsme ji tam chtěli...no začal ji prudit (prý se choval jak dítě, kterému vezmou hračku), že byl teď na školení a to že máme vpředu fólii se 70% prostupu nic neznamená, že se to nasčítá a nemůžeme s tím projít, na to žena, že jsme na jaře STK prošli. No prý že jí dá pokutu 1000kč , na to mu řekla a jí teda změří propustost, tak šel zase k autu a pak se vrátil s tím, že teď ten přístroj nemá a že jí to teď projde, ale až ji tam zase potká, tak jí vezme techničák.... Prostě byl krapet vytočený, že neuspěl.
Blbé bude, jestli se tam bude opravdu někdy s tím měřákem pohybovat, páč to bylo v ulici kde bydlíme.

PSřed 4ma rokama, když jsem si je tam dával, jsem četl na netu, že ten měřák snad mají na moravě jen olomoučtí dopraváci, tak nevím, jestli už je nakoupili všude...každopádně na STK ho neměli


No tak teď už ho na STK mít budou protože podle novích předpisů už musí i toto měřit a neprojdeš - certifikát je kničemu musí odpovídat skutečnost = je to teď nové. ( certifikát s % zatmavení není směrodatný ale skutečnost a budou to dobržovat )

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator