Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nezávislé topení - C5 III
jruze
10.10.2017 20:13 - Re: Nezávislé topení - C5 III
U??vate?
eisy811 napsal(a):
Lenze asi na cerpadle ten vyvod neni, tzn. ze by muselo ist nove, ale od toho je snad ta ihla do nadrze.
Co sa tyka vetraku, klapiek tak to je riesene prave tym pin c.6 na BSI. Netreba ziaden IPCM modul, ci ako sa to vola a ani economy mod neni problem.
Hadice su nekrestansky drahe? To snad ani nie, su uni hadice.
Ten prihrev zhavickami maju asi vsetky stare TDicka, ale aj Fordy to maju ako medzikus na hadici. A je to ovladane podobne ako PTC v klime, od DF altiku, teploty. Vykon katastrofa, voci webastu.


Jaká je cena toho zázraku z PL ? - Hadice uni je docela problém = je tam málo místa kudy vedou a dost velké ohyby.Jinak nezávislá topení tu mám asi tři (ale z nich závislá neudělᚠ- je jiná jejich elektronika - závislá by stačila 5Kw topí skoro okamžitě)-uvažoval jsem to dát manželce - jezdí 4Km tam a zpět(ráno to nechá běhat asi 5-10 minut ale zpět domů ne a v zimě to opravdu moc nevyhřeje i když na okno topí hned.(plovák do nádrže s vývodem na bufíka mám, hadičku také, jehlu také,čerpadlo na oběh vody také a bufíka také jen hadice ne a udělat to s uni je nesmysl)
Pokud by to bylo funkční a komplet tak bych o tom asi také uvažoval.Pokud by byla cena zajímavá a nestálo to jako celé auto.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator