Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ventilátor topení / C5 I / II
quattrop
05.09.2017 15:04 - Re: Ventilátor topení / C5 I / II
99
Ano, jak jsem psal, možná ne úplně jasně. Když tyto vodiče (psal jsem kabely) propojím, tak se ventilátor rozběhne, ale naposledy, když jsem to zkoušel se starším ventilátorem, tak jsem poznal, že neběžel naplno, jako např přímím napojením samotného ventilátoru přímo na samotnou baterii.
Zkusím to radši i i teď s tím novým. Protože ale toto funguje a po cestě už je jinak jenom ty dva konektory a samotný regulátor, tak jsem předpokládal problém tam, ale regulátor je nový, konektory vyměněný... Proto jsem se ptal, jestli ale může být chyba i spíš v ovládacím panelu a jak toto zjisti. A případně pokud nový ventilátor taky poběží pomalu, tak problém bude tedy asi už někde na přívodu k regulátoru a napětí asi nebude dostatečné. Až se dostanu večer domu, ještě jednou prověřím. Dle předchozích rad jsem kontrolovat spíš velikost odporu, že se tomu konektoru dokázali opálit piny, ale myslím, že napětí jsem tam už taky měřil a bylo tam standardních cca 12V.

Hrabal jsem se v tom už víckrát, jak byl vždycky chvíli čas, ale času je klasicky málo. Jenže co už je brzo ráno kosa a okna se mlží, musím to nějak brzo dořešit

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator