Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Regulátor tlaku paliva / C5 III 2.0 HDi
alx
03.09.2017 21:58 - Re: Regulátor tlaku paliva / C5 III 2.0 HDi
Administr?tor
MartinR. napsal(a):
Ahoj lidi, mam tady jeden update do tohohle tematu (snad), o ktery jsem se chtel podelit.

Mam C5 II 2.2HDi a mel jsem problem s nahodnym zhasinanim motoru za jizdy, proste jedu si a najednou to skubne, vyskoci stara dobra hlaska "Antipolution fault" asi za 2 sekundy "Chyba motoru", motor chcipne, cca za 1 -5nim jde motor znovu nasratovat, objevi se samozrejme mraky chyb uplne vseho, po cca tretim natartovani komplet vsecky chyby zmizi a vypada to vsecko v poradku, auto jede v podode...
Prizemz tato zavada se projevovala nahodne jednou za 1-500km, takze pro servis uplne bomba podminky na odhaleni ty zavady

Nejdriv jsem na doporuceni navstivil 2 soukromniky, ti na nic neprisli. Takze jsem s smiril s tim, ze to bude neco stat a navstivil jsem C-Car Citroen Kralupy n. Vlt., byl jsem tam 2x.
Poprve mysleli, ze to je vadna vaha vzduchu, vymenili, bohuzel zavada se opakovala.
Pri druhe navsteve prozkoumali a provezili cely palivovy system - senzory, cerpadla, kontrola korekce davky vstriku, tlak na rampe a taky se divali na FAP a taky na elektricky rozvody a kabelovy svazky - vsecko v pohode... Pak se vydali na zkusebni jizdu (na moji zadost jizda delsi nez 50km) a typkovi to po tech 50-ti km chiplo tentokrat tak, ze uz nenastartoval vubec a museli to odtahnout do servisu.

Ukazalo se, vinik zavady byla BSM jednotka, obcas proste na casti okruhu motoru vypadnul proud, cimz padem prestalo fungovat palivove cerpadlo a motor chcipnul... Vymenili celou tu pojistkovou skrin, aspon tak vypada to, co jsem dostal do ruky - jsem laik, takze nevim presne.

Auto jezdi a snad jezdit bude ...

Tak preju at vam to jezdi co nejlip!!!

Diskuze je o jinem modelu a jinem motoru, snad jen tip pro ostatni ze to tim regulatorem byt nemusi ...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator