Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rozloučení s C5
M.P
19.08.2017 23:40 - Re: Rozloučení s C5
99
Jj ... mě taky . Příští tejden si má přijet pro C5 novej majitel , a já se asi neubráním nejedné ukápnuté slzičce . Bylo to nejlepší auto co jsem zatím měl . Jen se jezdilo , dělala běžná údržba a neřešili se žádný problémy .
Nejradši bych si ji nechal , ale jen by stála na zahradě . Přítelkyně má Saxo , to jí občas beru na couračky po městě , a když někam jedem tak budem brát 807 kvůli kočárku a spoustě blbostí který prý "auto to uveze" . A syn má Xsaru a stejně přišel o papíry . Dcera auto nechce . A ta nejmenší ... ta se aspoň líp ukládá do sedačky . Takhle bude aspoň jezdit a dělat radost někomu dalšímu .
Tak už jsem s autobusem něco odjezdil a vypadá to že u nás zůstane . Trochu jsem přemejšlel že by to bylo na kšeft , a našel si C8 , ale už jsem si ji začal tvořit k obrazu svému , tak si ji nechám .
S C5 se to nedá srovnávat , je to každý jiná kategorie . Oceňuju lepší nastupování ( kolena už nejsou co bejvaly ) , lepší výhled z auta , usazování bejbina do sedačky je díky šoupačkám taky pohodlnější . O kufru ani nemluvím . 20 kW navíc a šestka se taky hodí .
A co mě chybí ... úložný prostory v kufru - ty kastlíky po stranách . A hlavně ... HYDROACTIV . Sedm let na lítacím kobercu a najednou pružiny
A sranda bude dělat i výměny filtrů a oleje a cokoliv kolem motoru . Rozměrově stejnej motor je narvanej do polovičního prostoru co měla C5 .

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator