macman
|
11.08.2017 20:47 -
Re: BSM - pojistka čerpadla paliva / C5 II
|
|

|
S tou BSM Delphi jsem tuil e to nepůjde, fakt to asi byl risk jí připojit, ale beru to tak, e pokud jsou konektory totoné, nemělo by se snad nic stát...
Ohledně té L02-00, tak auto s ní normálně jezdí, ale musím mít vyndanou pojistku stěračů.. Jdou pořád hned od připojení baterky - nevím jestli to je nekompatibilita nebo má jednotka problém... to e nelo startovat bylo tím, e se okamitě přepálila pojistka 8 na startování... Pak jsem zjistil e na mé jednotce je 30A pojistka (i kdy dle návodu by měla být 20A) a s ní to jede... Take je tedy jetě nějaký problém na startéru, který někdo předemnou vyřeil silnějí pojistkou..
Včera jsem obvolával několik vrakovi a vude mají buď L02, nebo L06 a já potřebuju L04.. A L02 měl známý na dílně.. take pokus dobrý, ale zatím bez úspěchu...
Mimochodem nevím, jak by to mohlo souviset s BSM, ale se starou BSM auto často dělalo to, e po otočení klíčku nenaběhly kontrolky motoru, abs, esp, service, STOP... Ke konci neproblikávaly u vůbec.. Přitom auto jezdilo a ve fungovalo... S tou L02 kontrolky vdy fungují... Zase mi přijde divné, e po zapnutí klíčku běí čerpadlo v nádri pořád... Nevypíná se.. Nevím ale jak to bylo se starou, protoe teď ho mám oddeklovaný a slyím ho.. Ale v ostatních autech natlakuje a vypne... |
| |
| |