Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
.45acp
11.07.2017 17:31 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
U??vate?
konqui napsal(a):
No a není řešení koupit málo jetou C5 X7 a vydržovat do doby, dokud se nerozpadne? Ze všech C5 právě tato nevypadá jak rumunský kolotoč, navíc zpravování interiéru je špičkové. Zbytek taky celkem OK. Ve výbavě rozmete i současnou klasickou modlu čecháčků - Odstávku (krom adaptivního tempomatu)


X7 možná nevypadá jak rumunský kolotoč, ale Citroen je to jen díky přítomnosti hydry (teda v případě, že není na zkroucených drátech), jinak spíš vypadá jako německá klasika - VW, Audi. I místa je tam vevnitř jako u němců. Nevnucuju nikomu názor na vzhled, ale jako staré struktuře se mi víc líbí starší generace, kde se při potkávání na silnici dá hůře splést s identifikací C5.
A co se týká prostoru jeden poznatek téměř nezaujaté osoby. Před šesti lety, když jsem kupoval svojí C5, bývalý majitel si nechal přivézt X7 (teda byla na pérech), a jeho manželka měla prohlásit, že to starý bylo lepší- bylo tam víc místa.
A co se týká poruchovosti - nákladů na údržbu X7, už tu bylo napsáno taky hodně. Pochopitelně zvýšený počet problémů s touto generací je spojen i s tím, že jich tu přibývá a I. a II. gerace postupně ubývá. Skutečnou a pravdivou situaci by ale mohli prozradit místní servisáci.
Já osobně bych se teda X7 docela bál.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator