.45acp
|
11.07.2017 17:31 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
konqui napsal(a): No a není řeení koupit málo jetou C5 X7 a vydrovat do doby, dokud se nerozpadne? Ze vech C5 právě tato nevypadá jak rumunský kolotoč, navíc zpravování interiéru je pičkové. Zbytek taky celkem OK. Ve výbavě rozmete i současnou klasickou modlu čecháčků - Odstávku (krom adaptivního tempomatu)
X7 moná nevypadá jak rumunský kolotoč, ale Citroen je to jen díky přítomnosti hydry (teda v případě, e není na zkroucených drátech), jinak spí vypadá jako německá klasika - VW, Audi. I místa je tam vevnitř jako u němců. Nevnucuju nikomu názor na vzhled, ale jako staré struktuře se mi víc líbí starí generace, kde se při potkávání na silnici dá hůře splést s identifikací C5.
A co se týká prostoru jeden poznatek téměř nezaujaté osoby. Před esti lety, kdy jsem kupoval svojí C5, bývalý majitel si nechal přivézt X7 (teda byla na pérech), a jeho manelka měla prohlásit, e to starý bylo lepí- bylo tam víc místa.
A co se týká poruchovosti - nákladů na údrbu X7, u tu bylo napsáno taky hodně. Pochopitelně zvýený počet problémů s touto generací je spojen i s tím, e jich tu přibývá a I. a II. gerace postupně ubývá. Skutečnou a pravdivou situaci by ale mohli prozradit místní servisáci.
Já osobně bych se teda X7 docela bál. |
| |
| |