Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Volna predni naprava.
Ferro
11.07.2017 08:39 - Re: Volna predni naprava.
Za?iato?n?k
Po přečtení XY vláken k poloose si nejsem úplně jist zda jsem na správné adrese, ale zkusím požádat vás znalce o radu, jak na to a co s tím.

Měnil, jsem tyčky stabilizátoru a také silentbloky jeho uložení. Levá strana docela v pohodě, na pravo neskutečný opruz, protože objímka(držák) uložení silentu stabilizátoru se mi nedařilo dát z5. Místa je tam jako v hodinkách a vidět dohromady není nic. Nakonec mi nezbylo než uvolnit oba silenty spodního ramene, to vytočit a pak jsem konečně uspěl. Vše jsem smontoval do původní podoby a jel odzkoušet. No a tady se projevil PROBLÉM.
Po ujetí 1 km se začalo od PP kola ozývat rytmické klepání závislé na otáčkách kola, které zesilovalo. Po zabrždění a opětném rozjezdu bylo silnější a sílilo. Při jízdě v "tahu" ustávalo, při odlehčení se opět ozývalo. V přímém směru bylo velmi tliumené, ale do zatáčky (P/L) i v "tahu" cvakalo jako blázen až o strach s tím jet. Tak tak jsem se doplazil k baráku. Auto jinak jede plynule, bez cukání a normálně reaguje na plyn.

No a teď mám dilema co s tím je a potřebuji vaši radu a typ jak na to. Do té doby, než jsem uvolnil rameno, tak bez problému. Myslím, že při "verglování" s ramenem jsem mohl povytáhnout poloosu z tisícihranu v převodovce až k nějaké mezní poloze, ze které se mohlo ještě jízdou a změnou rytmu zatížení povysunout ven až do té cvakací polohy. Jen mne mate, že tam není nějaké zajištění, které by tuhle eventualitu vyloučilo. Máte někdo nápad co s tím, jak se z toho vysekat?? Díky za jakoukoli dobrou radu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator