Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
ink
28.06.2017 12:19 - Re: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
99
Diky moc.
Egr som zaslepil ked som potreboval solenoid podtlaku turba (ten hore za motorom), ktory daval sporadicky problemy (symptomi take ako teraz, ale nahodne a pri konstantnej rychlosti) - takze som vzal ten vpredu pod motorom a kedze som si myslel ze ovlada Egr, tak som pre istotu Egr zacpal. Po dakom roku som kupil solenoid, ale nechal som ju zacpanu, ako mi radili, kedze zdanlivo to nerobilo problem. Teraz neviem - ten predny solenoid ovlada klapku alebo Egr?

- Turbina neni ovladana: cize skontrolovat podtlaky, solenoid a ak su ok (po kontrole hadice, intercoolera, snimaca tlaku) tak aj geometriu turba? Ta ma tusim signal pozicie, keby bola vadna, oznamila by to?
- Egr mozem samozrejme odslepit, ak treba. Chcel som to aj tak spravit, ked som tu cital, ze sa bude hadat v udajmi vahy vzduchu. Mal by som ho v tom pripade aj vybrat a vycistit? Na diagnostickej scheme P0299
.link.
je P0409 pred kontrolou podtlakov a vzduchu, takze asi tiez moze P0299 vyvolat - mam teda zacat od toho?

Odhady potrebujem ako sol - ten tunajsi spickovy bosch-mechanik po pohlade na ten sumarny zoznam typov chyb to chcel zacat riesit vyradenim Egr. Velku doveru k nemu nemam.

Ciao, i

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator