Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
Marsiano
20.06.2017 23:04 - Re: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
99
jruze napsal(a):
A co třeba upečenej motor a funí jak hovado + ucpaný FAP pokoušející se pořád o regeneraci , turbo to nepobere když má špunt ve výfuku atd.. Začal bych diag ale origo a ne bůh ví čím , kontrolou aditivace aby to bylo kněčemu, kontrolou sání a ventildeklu, to že je okouřené turbo je asi to poslední.


Tak to doufám, že upečenej motor není, Co se týče FAP, tak když jsem byl posledně u tebe, tak jsi říkal něco, že ho mám nejspíš vrtlej (vyřazenej) podle diagnostiky a aditivace mi nefunguje, odešlo čidlo v nádobce a diagnostika se nechtěla na aditivaci připojit. Taky mě napadlo, jestli není ten FAP ucpanej, nepsalo by to, ale nějakou hlášku? Diagnostiku tady nikdo origo nemá, dělal mi ti BOSH diagnostikou. Tady v KV zrušili autorizovanej servis Citroen, tak jsem docela nahranej.

Nedalo mi to, tak jsem se projel teď, když auto vystydlo, jede to o poznání lépe, když je to studený. Než prasklo to sání, tak to lítalo super. Dám na Vaše rady, vyměním sání, těsnění na turbu a podívám se fyzicky jak vypadá FAP, pak někde zkusím sehnat někoho s origo diagnostikou.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator