Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
Hanz 397
06.06.2017 20:20 - Re: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Kamarád byl s rodinkou o víkendu na koncertě Divokej Bill, když mě vyprávěl opatření pořadatelů před vstupem, stál jsem s otevřenou pusou, nejdříve prohlídky, dokonce každému vlezly i do tašek, nikdo nesměl mít ostré předměty, vstupenky museli hodit pod kontrolou hned po vstupu do koše, že prý jsou ostré, sušenky děcka také musely sníst před vchodem, že prý mohou být otrávené, to samé s limonádou, opatření jako kdyby měl přijet prezident, no a pak samozřejmě v občerstvení se dalo koupit vše, dokonce i sušenky byly opatřeny papírem, s kterým by se dal uříznout prst, to už je snad buzerace, ani se mi tomu nechtělo věřit, pokud to takto chodí na všech koncertech, aby tam lidi chodili nahatý, jestli tam vůbec za těchto podmínek někdo půjde.

No, já nevím,ale když jsme před těma 14ti dny byli na DM,tak úplně běžné prošacování,pak tradičně ještě jedno před vstupem do FOS.... No a pak už nic.
Ano,nepustili nás tam s vlastním pitím a říkala paní,co stála vedle nás že jí sebrali z tašky deodorant. Ale pití tam šlo koupit (0,5 litru voda 40kč, pepsi 0,5 litru 60kč), sle dali to bez špuntů. S tím jsme ovšem počítali, takže jich Šárka měla v tašce asi pět...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator