Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Battery charge up,airbag fault
jhonzatko
31.05.2017 21:45 - Re: Battery charge up,airbag fault
99
Ahoj,
auto vcera na parkovisti chytlo behem prutrze mracen pomerne solidni sprchu. Chvili nato jsem s nim popojizdel a hodilo chybu motoru. Pze uz jsem podobne chovani dvakrat zazil (zacalo blaznit po tezke sprse) a auto jelo a chovalo se naprosto bezproblemove, tak jsem chybu jen zaznamenal a smazal.
Pak den klid a dneska mi behem jizdy skocilo Battery supply charge ... po zhasnuti motoru a opakovanem startu se jiz chyba nezobrazuje. Pri poslednim vyskytu teto chyby byl nakonec problem s dobijenim altiku, tak jsem kontroloval napeti (pres wifi OBD - vim, ze to tady nemate radi, ale nic jineho po ruce nemam) a behem kontrolni jizdy chyba uz nevyskocila a reportovane napeti se pohybovalo mezi 13.7 - 15.2V.
Myslite, ze je nutne to hrotit a hnat se hned do servisu nebo tomu muzu jeste dat chvili cas? Jde mi o to, ze to auto ted behem nasledujicich 4 dni budu dost potrebovat na odvoz nejakych veci, vzal jsem si kvuli tomu dovolenou a nerad bych to ted cele odvolaval a mazal s autem do servisu, kdyby to mel byt jen plany poplach.
Myslite, ze je realna situace, ze je nekde problem s izolaci ci utesnenim, a vetsi mnozstvi vody zpusobi podobne problemy (to je totiz moje laicka interpretace)?
Diky za pripadne nazory!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator